Uusi kausi – uusi ryhmä!

Takas työpaikalle!

Takas työpaikalle!

Kausi 2015-2016 on käynnissä ja ensimmäinen treeniviikko takanapäin. Tällä kertaa liikkeelle lähtö tapahtui ilman kevennyksiä eli takana on nyt 6 treenipäivää ja 10 treeniä. Tässä vaiheessa voi sanoa jo monen asian muuttuneet viime kaudesta. Jos viime vuonna ryhmän kokonais vahvuus oli noin 10 uimaria ja keskimääräinen treenivahvuus 3-5 uimaria on tällä viikolla useissa treeneissä ollut paikalla 10-13 uimaria. Toisaalta viimekauden vahvuudessa olleista uimareista en ole altaassa nähnyt kuin puolet eikä ihan kaikki tulokkaatkaan ole vielä kerenneet mukaan. Kun valmennuspuolellakin on saatu vahvistusta, niin SprinttiTalli on uudistunut kovalla kädellä viime vuodesta.

Uudet uimarit ovat tuoneet mukavasti uutta virtaa altaalle, ja pitkän tauon jälkeen on ollut mukava uida sarjoja isommissa aalloissa! Toisaalta 3 maajoukkueuimaria ja paluuta altaaseen tekevä Kampuksen Plaanin puheenjohtaja (nähty jopa aamutreeneissä altaassa ) muodostaa hyvän rungon ja uudet uimarit saavat hyvin kiinni siitä mikä on homman nimi. Jos viime kaudella SprinttiTallissa ui uimareita kolmesta seurasta (Swim, Cetus ja UiTa) on tähän kauteen ryhmä ”kansainvälistynyt”  ja tallilaiset edustavat kilpailussa viittä eri uimaseuraa (Plaani, Swim, Cetus, JIlves ja OU).

Omalta kohdalta kauden kisasuunnitelma on vielä hieman auki, mutta syksyn päätähtäin on tietenkin joulukuun alun LREM-uinneissa. Sitä ennen GP1, LRSM ja muutama kilpailu kotimaassa ja todennäköisesti ainakin yksi ulkomailla. Treenien osalta alkukausi RAKENNETAAN POHJIA… Siitä lisää ensi kerralla.

Published on: 7 syyskuu 2015
Posted by: admin