Kiitokset!

IMG_1853
Kausi 2013-2014 huipentui osaltani Berliinin EM-pronssiin 50m vapaauinnissa. Vaikka matka kohti Rio de Janeiron olympialaisia jatkuu heti loman jälkeen, tässä kohtaa on aika kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tukijoukoissa ja tehneet yhden unelman toteuttamisen mahdolliseksi.

Kiitokset: 

Perheelle ja lähisukulaisille: Kaikesta mahdollisesta tuesta ruoanlaitosta, muuttoapuun ja leirikulujensponsoroinnista, kannustamiseen kisakatsomossa.

Marko Malvelalle: vuonna 2005 alkaen jatkuneesta yhteistyöstä. Fyysisestä ja henkisestä valmennuksesta, kaikenlaisesta sparrauksesta niin uintiin kun moneen muuhunkion asiaan liittyen.

SprinttiTallille: Kansainväliseen menestykseen tähtäävästä valmennuksesta, treeniseurasta, olosuhteiden järjestämisestä. Henkisestä tuesta etenkin haastavimpina aikoina.

AaltoAlvarille: Mukavasta ilmapiiristä ja treeniolosuhteista.

Cetus Espoolle: Leiritykisistä ja kisamatkoista. Treenivastuksesta leireillä. Kansainväliseen menestykseen tähtäävien uimareiden TOP-team toiminnasta. Kannustuksesta ja tuesta.

Pieksämäelle: Olosuhteista juniori vuosina. Esimerkiksi uimahallin siistijöille jotka avasivat hallin ovet aamutreenausta varten yläasteaikana ja valvojille jotka järjestivät treenitilaa myös ruuhkaisempina ajankohtina.

Kontroille, Hjeltin Juhalle ja Paajasen Ramille: Valmennuksesta Pieksämäellä ja Varkaudessa.

Pieksän Kuuteille: sieltä tälle tielle on löydetty.

Jyväskylän kaupungille: AaltoAlvarin treeniolosuhteista. Erityisesti kilpauinnin huomioimisesta remonttisuunnitelmissa.

Jyväskylän Mehiläiselle: Pellelle fysioterapiasta ja muusta huollosta. Selänteen Harrille lääkäripalveluista. Erityisesti poikkeusjärjestelyistä esimerkiksi yllättävien olkapäävaivojen tai flunssaoireiden kohdatessa juuri ennen ulkomaan kisa ja leirireissuja.

Kihulle: Kaikesta tuesta, erityisesti Hanineille henkisenvalmennuksen puolella.

KS-Uralle: Harjoitus olosuhteista ja tukipalveluista.

Olympiakomitealle: Tukitoimisto, kuten terveyspalvelut, fysioterapiakokeilu ja taloudellinen tuki kilpailu- ja leirimatkoihin sekä muu tausta tuki kuten ”Sinivalkoinen suorituskyky seminaari” tapainen verkostoitumis ja koulutus toiminta.

Uimaliitolle: Valitsemisesta arvokisoihin. Hieronta ja fysioterapia palveluista kv-kilpailuissa. Matkanjärjestelyistä ja paperitöistä valmennusrahastoon sekä ravintopuolen asiantuntijan järjestämisestä.

Soneralle: Sonera Next Genetation projektin tarjoamasta kokonaisuudesta joka taloudellisen tuen ohella tarjoaa huikeaa vertaistukea ja kannustusta yksilölajeissa maailman huippua tavoitteleville tai siellä jo oleville yksilöurheilijoille.

Vandernetille: Yhteistyöstä Arenan tuotteiden osalta. Parhaiden mahdollisten kisa- ja treeniuikkareiden ja muiden väleineiden tarvittaessa ripeästäkin toimituksesta.

Rinta-Joupin autoliikkeelle: Seat helpottaa kummasti liikkumista kotimaan matkoilla.

arvostava.fi: Alpolalle ja Heikkilälle henkisestä valmennuksesta.

passojadesign.com: nettisivujen asennuksesta ja opastuksesta sivujen rakentamisessa

Paavilaisen Samille ja Härkösen Jukalle: manageroinnillisesta tuesta vuosien varrella.

Kaikille yksityishenkilöille jotka ovat olleet tavalla tai toisella mukana erivaiheissa uraa. Esimerkiksi:
-laitosmiehiehiä,uinnin valvojia tai uintivalmentajia, jotka ovat avanneet hallien ovia treenejä varten (esimerkiksi Pieksämäellä, Varkaudessa, Jyväskylässä ja Kauniaisissa)
-muiden uimareiden vanhempia jotka ovat kuskanneet kisamatkoille (joskus jopa niin ettei kisareissulla ole ollut omaa lasta!)
-urheiluihmisille jotka ovat tarjonneet majoitusta kisa tai treenipaikkakunnilta (viimeisinpänä elokuun EM-viimeistely Helsingissä)

Kiitos myös kaikille niille jotka tässä kohtaa unohtuivat tai jäivät erittelemättä.

Yllä olevan listauksen tarkoituksena on Kiitosten ohella tuoda näkyväksi sitä millainen tukiverkosto yksittäisen urheilijan taustalla todellisuudessa vaikuttaa. Koska kaikki vaikutta kaikkeen ja urheilussa kaikki on usein hyvin pienestä kiinni, MINKÄ TAHANANSA palasen puuttuminen matkan varrella olisi voinut heikentää EM-finaalin tulosta vaikkapa 0,01sekunnilla. Ja tuo yksi sadasosa erotti tällä kertaa kolmos ja nelosijat EM-finaalissa!

Nyt on aika ladata akkuja pari viikkoa, mutta sitten matka kohti Rion Olympialaisia jatkuu! Tukiverkosto pysyy pitkälti entisellään, mutta aina on myös kehitettävää, jotta meno altaassa olisi ensikerralla entistäkin vauhdikkaampaa

Kiitokset kaikille ja palaillaan asiaan! SE ON LOMA NYT!

Published on: 4 syyskuu 2014
Posted by: admin