Hippos2020 käyntiin selvin luvuin!

Uusi Hippos rakentuu Uimahallin naapuriin!

Jyväskylän valtuusto äänesti hankkeen käynnistämisen puolesta lähes yksimielisesti luvuin 63-2-2.

Alla puheenvuoroni valtuustosalissa käytyyn keskusteluun:

”Hippos2020-hanke on edennyt vauhdikkaasti viimeisten parin vuoden aikana. Olemme linjanneet hankkeeseen liittyviä reunaehtoja niin valtuustoseminaareissa, iltakouluissa kuin lautakunnissakin. Myös seuroja ja muita tahoja on kuultu prosessin eri vaiheissa.

Kaikesta tästä huolimatta hankkeeseen liittyy vielä monia avoimia kysymyksiä niin liikennejärjestelyihin, managementyhtiöön kuin liikuntatilojen varustetasonkin osalta. Näihin täytyy kiinnittää erityistä huomiota hankkeen jatkovalmisteluissa.

Management-yhtiöllä on keskeinen rooli seurojen toimintaedellytysten turvaamisessa uudella hippoksella niin päivittäisen toiminnan, kuin aktiivisen kilpailu ja turnaustoiminnankin kannalta. Jotta Hippoksen taloudellinen yhtälö voi toimia, on alueelle saatava riittävä määrä kävijöitä, ja tässä yhtälössä niin urheilullisesti, kuin taloudellisestikin vahvat seurat ovat hankkeen elinehto!

Toimivat ja kohtuuhintaiset tilat ovat keskeisessä roolissa seurojen toiminnassa ja management yhtiöllä Hippoksen tulevana operaattorina on suuri valta ja vastuu seurojen elinvoiman turvaajana.

Yhteistyöllä ja viisaasti hiotuilla sopimuksilla saamme uuden hippoksen kyllä kukoistamaan. Seuratoiminta ja liikkuvat Jyväskyläläiset ovat Hippoksen sydän, joten pidetään Jyväskylän merkittävimmät liikuttajat eli pitkälti vapaaehtoisvoimin pyörivät Seurat elinvoimaisina niin rakennusaikana kuin valmiilla 2020-luvun hippoksellakin!

Kiitos!”

Published on: 28 toukokuu 2018
Posted by: admin